tisdag 28 juli 2009

Natten

... producerar minst sagt sämre resultat när man äter för sent. Sovit djupt men avbrutet av pottstunder, drömt om en "upplevelsegård" där man fick vara med om ett skådespel där flyttgubbar kastade alla saker de skulle flytta i 45 km i timmen mot andra sidan rummet, där publiken stod. Jag fick springa och hoppa bakom grekiska pelare för att inte bli mosad av soffor, stora stenkulor eller järnstegar. Efteråt kunde man köpa en dubbel DVD-box av eventet för 399 sek där filmen "Glappet" ingick. Vaknade inte särskilt utvilad, bestämde mig för att ta itu med mitt liv, skrev en lista på goda vanor att pricka av, tre i månaden.

Tycker att människor som vill påminna om en två dagar försenad traderabetalning (öh sorry, vi har småbarn som är sjuka, fast det hade kunnat vara ännu värre) kan låta bli att påminna en så här:
Saknar din inbetalning för det du vann hos mig på Tradera.

Ber att du betalar in så fort som mojligt, så vi undviker problem..

Problem? Vad för slags problem råkar jag ut för annars? Har hon en egen "kronofogd" med kofot och avbitartång som hon omöjligt kan sätta stopp för när hon väl kallat in deras tjänster? Detta för en betalning på 55 kr för något som hon ändå inte skickat ännu. Jaja, jag har lagt in betalningen nu, och visst den var två dagar sen. Men man kan fråga snällt.

Inte min bästa dag idag kanske. Lovar att vara sprudlande glad någon gång inom den närmsta framtiden...

1 kommentar:

  1. <3<3<3<3<3 Lite kärlek will make you happier! Här kommer från emlan

    SvaraRadera